Nyt on mukulavapaat vietelty ja arkeen palattu.
Kivaa oli, pienellä porukalla saunottiin meillä ja lähdettiin sitten sinne Orivedelle. Pääosin ilta menikin sitten autossa istumiseksi... Menomatkaan meni kaksi tuntia, koska kuskilla ei ollut ehkä ihan hallussa tuo Suomen kartta, mua ei taas kukaan kuunnellut kuten ei meidän kyydissä naisia yleensäkään, ja isäntä neuvoi (tyyliin hej, mä tiiän kaikista nopeimman reitin!) yllättäen ihan päin peetä. Perillä ei sitten ehditty olemaan kuin ehkä kaks tuntia, koska paikka oli ihan sieltä minne ei aurinko paista... Piti sitten lähteä katsastamaan kotikylän iltaelämää, mutta koska takaisintulomatkaan käytettiin sitten jo 2,5 tuntia (takapenkki nukkui, isännän kaveri neuvoi vielä enemmän päin peetä reittiä, eikä se kuski vieläkään tiennyt missä ollaan), niin eipä ollut ravintelit täällä enää auki.
Mutta eipä tuo haittaa, säästyttiinpä siltäkin rahan menolta. Ja päästinpä viettämään isännän kanssa sitten ihan sitä omaa laatuaikaa... ;)
Heh, aika luksusta, enpä muistakaan koska ei viimeksi olisi ollut mitään häiriötekijöitä...

Sunnuntain olotila ei sitten ollutkaan läheskään niin hohdokas kuin lauantaina, kiitos vähien yöunien, mutta henkisä selvittiin.
Neideilläkin oli molemmilla mennyt hoidossa hyvin, joten joku ehkä haluaa ottaa ne vielä toistekin hoitoon :D