Pienempi neitimme, Justiina, päätti aloittaa aamun tänään poikkeuksellisesti jo 5.45. Tai oikeastaan jo viideltä, tuon 45minuuttia myöhemmin luovuin epätoivoisista uudelleen tainnuttamis-yrityksistä ja noustiin kahvinkeittoon ettei herätetä isiä ja isosiskoa.
Täällä siis kukutaan :)
Eihän tämä toisaalta mitään epätavallista tai uutta puuhaa ole, koska jo raskauden loppuaikoina jostain syystä unet loppuivat joka aamu kuin seinään kun kello löi viisi. Että ehkäpä se sitten enteili tästä pienenpienestä aamuvirkusta ;)

Tänään oli tarkoitus vain kökkiä kotona Justiinan kanssa ja hinnoitella kirpulle meneviä tavaroita, mutta isompi neiti päätti eilen järjestää täksi päiväksi tekemistä hajoittamalla äipän silmälasit. Eilisillasta asti olen sitten epätoivoisesti yrittänyt tihrustaa ikivnhoilla, yläasteaikaisilla kakkuloilla :D Ja koska toinen automme sanoi jälleen kerran yhteistyösopimuksensa irti, niin pakko lähteä samaa matkaa sitten isin ja Neelan matkaan -eli aikaisin.

Samalla reissulla pitäisi sitten noutaa H&M:n paketti postista... taas :D Oikein hävettää, koska tämä on valehtelematta ainakin 20. paketti tänä syksynä vaikka jokaisen paketin jälkeen olen itselleni pyhästi luvannut ettei yhtään enempää lastenvaatetta meille tule ennen joulua... Tosin tämä paketti tuo myös äitille jotain uutta päälle pantavaa, koska raskausaikana jakelin innosta puhkuen sillä hetkellä pieniä, päälle sopimattomia kuteitani pitkin poikin kirppiksille, Uffiin jne. enkä tietenkään hankkinut tilalle mitään kun eihän sitä nyt voinut tietää mihin vaatekokoon mahtuu raskauden jälkeen. Tosiasiassahan kaikki sentit upposivat lastenvaatteisiin, eikä omiin näin ollen jäänyt rahaa...
Nyt on taas pakko alkaa panostaan omaankin ulkokuosiinsa, ettei näyttäisi vaipparoskiksen tuoksuiselta kotiäidiltä puklut paidan selkämyksellä ;) (vaikka sitähän tässä oikeasti ollaan ja ihan tyytyväsisiä siihen...)