Meidän valtakunnassa on nyt asiat mennyt siihen, että tuo pieni prinsessa on päättänyt olevansa todella maidonkipeä vauva 1-2 tunnin välein öisin. Näinhän se on ollut alusta asti, että hän on tankannut yöt ja päivät häntä on saanut suurinpiirtein väkisin syöttää, kun eihän se ruoka päiväsaikaan maistu jos yöllä kupua ravitaan säännöllisesti. Homma rauhottui hetkeksi kun tissittelyt lopetettiin, mutta nyt on palattu takaisin samaan vanhaan kaavaan.
Eilen sitten neuvolassa avauduin kuinka koko neidin rytmi on heittänyt ihan pyllylleen. Neuvolantäti hienovaraisesti vihjaisi, että jonkinnäköinen unikoulu olisi tässä kohtaa paikallaan, ellei isi ja äiti mielummin halua jatkaa tätä luksuspalvelua yöaikaan. Onhan neiti vielä pieni, mutta tädin mukaan hän tuskin on kovin nälkäinen öisin, kun kuitenkin kiinteällä ja korvikkeella mennään.
Joten Saaga sitten muutti eilen omaan huoneeseen ja yömaitopullot laitettiin parempaan jemmaan. Isi nakitettiin ensimmäisenä vahtivuoroon, neuvolantädin mielestä kun iskät on yleensä tässä kohtaa niitä pidempipinnaisia vanhempia... Paitsi meillä :D
Neiti pisti isin todella koville, ja niinhän siinä kävi että äijä luovutti kolmen tunnin jälkeen ja siirsi leirinsä alakerran sohvalle. Jatkettiin sitten taistelua naisvoimin. Nukkunut en ole koko yönä silmäystäkään, vaan juossut kuin heikkopäinen kääntämässä toista oikeinpäin sänkyynsä, tunkemassa rättiä ja uninallea kainaloon, tuttia suuhun ja silitellyt, taputellut ja hyssytellyt. Saaga kun oli päättänyt että hänpä ei luovutakaan niin helpolla. Lopulta neiti sai huudollansa jo Neelankin hereille, eikä se isikään siellä sohvallansa sen enempää nukkunut kuin mekään.
Puoli kuudelta oli pakko luovuttaa ja lyödä pullo suuhun, kun ajattelin että neidillä on pakko olla nälkä. Ja sillä mikään nälkä ollut... söi tasan 40ml ja alkoi raivota pullolle. Tuuppasin sitten tutin suuhun ja tytön sänkyynsä, ja siellä se edelleen nukkuu kuin pieni porsas konsanaan ja kello on jo 8! Näemmä siis jo sillä, että saa sen pullon suuhunsa, voi saada ihmeitä aikaan. Erävoitto meni siis tällä kertaa Saagalle, mutta ensiyönä mamma kyllä pitää pintansa loppuun asti... Tietty oli vain helpotus kokeilla tuota maitoa aamusta ja huomata ettei se oikeastikaan ole nälkäänsä huutanut.

Mutta voi morjens, että olen väsynyt. Toivottavasti ensiyö menisi paremmin... todella toivon! Onneksi Neela lähti tänään anoppia viihdyttään, joten ollaan tuon pienen kiukkupussin kanssa kahdestaan.
Pitäisi alkaa pakkailemaankin tänään, kun lauantaina lähdetään akkaporukalla viikoksi Maltalle! Äitini siis tahtoi mulle ja tytöille tämän reissun tarjota, joten isi jätetään kotiin.
Ihanaa päästä täältä Suomen ahh, niin ihanan keväisestä ilmastosta pois!
Toivottavasti vaan saadaan nuo yöt sujumaan paremmin tässä viikon kuluessa, ettei ihan koko hotellia valvoteta sitten ensiviikolla :D