Tulihan tuossa tosiaan oltua akkaporukalla (=minä, mamma ja neidit) viikko Maltalla. Tästäkin tapahtumasta on jo jokunen viikko aikaa, mutta ei aina voi jaksaa olla niin ahkera että ihan reaaliajassa kuulumisia päivittelisi :D

Etukäteen tuli jännitettyä hirmuisesti sitä, kuinka lennot sujuvat pieneiltä ihmisiltä. Eipä olisi voinut näitä pieniä naisia uskoa niiksi samoiksi, jotka kotona vain rissaavat ja raivoavat.. jotta hyvinkin mallikelpoisesti käyttäytyivät kummatkin. Menomatkasta ensimmäisen tunnin istuivat kuin kirkossa ja hymyilivät kanssamatkustajille aurinkoisesti. Neela hetkittäin tietenkin tuskastui siihen paikallaan istumiseen, mutta onneksi kone oli täynnä lapsirakkaita tätejä, jotka vuorotellen sitten pallottelivat neitiä kun äitee repi tukkaa päästänsä. Meidän loistokkaalla tuurilla vieressä sattui vielä istumaan perhepäivähoitaja, joka jaksoi laulaa ja leikkiä ja touhottaa.
Ennen laskeutumista Neela sopivasti nukahti (ja Saaga heräsi :D), joten hänet saatiinkin retuutettua nukkuvana ihan hotellihuoneeseen asti. Kyllä on toisella hyvät unenlahjat!

Ilmat sattuivat olemaan tosi lämpöiset, vaikka sielläkin vasta kevättä eleltiin. Suomen loskakeleihin helteet toi ihan kivaa vaihtelua.. Kuitenkaan ei ollut liian kuuma lasten kannalta, vaan ihan justiinsa passeli.
Merivesi olisi ollut huikeat +16 astetta, joten uiminen jostain syystä jätettiin väliin. Hotellin uima-altaassa sitten jouduin Neelan seurana eräitä tunteja viettämäänkin.. Todennäköisesti se vesi ei ollut yhtään lämpimämpää :D

Pikku pikku bikineissä..
1537007.jpg

Neiti kesäheinä
1537001.jpg

Tekemistä riitti ihan mukavasti koko viikoksi. Shoppailtua tuli jälleen kerran hitusen yli varojensa, koska sekä sieltä kylästä missä me majailtiin, että pääkaupungista löytyi aivan ihania lastenvaateliikkeitä.. mm. Next, Monsoon, Adams.. <3! Rakas äitini ehkä muutamaan kertaan hermostui, kun jokusen päivän tämän mamman perässä niitä putiikkeja kolusi.
Ohimennen tuli tottakai vilkaistua myös nähtävyyksiä. :D
Liikuttua tuli paljon, joten Patapumista tuli tämän mamman uusi paras kaveri.

Thö patapum-look ;)
1536999.jpg

Tulipa testattua samainen laite myös isosiskolla, kun pieni neiti ei aina ihan jaksnaut viihtyä. Hyvin toimi näinkin.
1537017.jpg

Loppuviikosta sitten jouduttiin kuitenkin ostamaan toiset matkikset, kun Saaga ei oikein osannut päiväunia nukkua tuossa eikä liinassa, joka myös matkusti mukana.

Kaikkiaan siis oli oikeinkin mukavaa.
Hotellissa oli ihan loistava palvelu ja lapsirakas henkilökunta. Varsinkin Neela sai paljon faneja.
Neitiä varten hotelliin käytiin myös ostamassa syöttötuoli ja potta!
Toki tästä upeudesta piti kuva näpätä, ei tälläisia ihan joka jätkällä ole.
1537013.jpg

Matkaa varatessa mietittiin, että pitäisikö ottaa lisämaksusta merinäköala-huone. No ei otettu.
Huikeat näkymät huoneen parvekkeelta :D
1536996.jpg

No, eipä me tuolla huoneessa paljon aikaa kulutettukaan, mutta edelleen jaksaa hihityttää, että minkä insinööri-miehen logiikalla tuo hitsin hotelli on rakennettu.

Ehkäpä sen saman insinöörin, joka nämä autot on pysäköinyt. Paikallisilla oli todella mielenkiintoinen tapa laittaa autot parkkiin. Ja kuva ei edes ole otettu siitä pahimmasta sumasta, missä autoja oli ainakin viisi rivillistä ihan sikin sokin :D
1537019.jpg

Paikan päältä löydettiin aivan ihania leikkipuistoja, oikein Neppiksen paratiiseja. Hitusen eri tasoisia kuin Suomessa, jossa saattaa olla yksi puolityhjä hiekkalaatikko, kämyset keinut ja hyvällä säkällä liukumäki. Noista löytyi jos jonkinnäköistä kiipeilytelinettä ja kiikkua, ja isojakin olivat. Ja aidattuja, joka on kyllä ihan luksusta.

1537022.jpg

Kiikkaa!
1537023.jpg

Aina ei silti ollut ihan Niin kivaa :D
1537009.jpg

Oli kivaa tai ei, uudestaan lähdetään syyskuussa.
Jee.