Vastaus onpi hyvinkin selvä: ei mitenkään.
Saagan syömiset on taas mennyt ihan onnettomaksi räpellykseksi viime aikoina. Tänään sain neidin syömään kolme kertaa hyvin, jonka jälkeen tuli täysstoppi eikä neiti suostunut edes vilkaisemaan tissiin/pulloon päin puoli kolmen jälkeen. Meni lähinnä ihan hysteeriseksi, kun yritin sitä huijata kaikin tavoin syömään. Kahdeksan jälkeen illalla sain sen sentään hetkeksi puoliunessa syömään hiukan, ennenkuin taas havahtui raivoamaan.
Neuvolantädille sain sentään avauduttua meidän syämisongelmista ja siitä kuinka tällä hetkellä ajatuskin imettämisestä ahdistaa... Hänen ehdotus oli, että aloitellaan kiinteitä hiljalleen ja yritetään hörppyyttää lisämaidot ja vellit mukista, ettei tissittelyt enää huonompaan suuntaan menisi. Noh, maissisosetta maisteltiin eilen ensimmäistä kertaa, hörppyytys oli taas ihan yhtä tyhjän kanssa, koska neuvolantäti ei muistanut antaa ohjetta siitä kuinka saadaan kipattua maitoa vinhasti heiluvan ja jotain imettävää hamuavan vauvan suuhun...

Oli neiti sentään kasvanut, jotta ei ihan niin huolissaan tarvitse olla. Mutta kyllä sitä nyt vähemmästäkin tuskastuu, kun toinen kieltäytyy syömästä.
Ehkä hän sitten haluaa pitää huolta linjoistaan?